Loop je tegen een probleem aan of wil je uitleg over functionaliteit?

Kijk in de kennisbank of je de oplossing kan vinden. Wil je meer uitleg, lees dan de handleiding voor gebruikers of beheerders.

• Versie 3.3.4
    Aan- en afmelden mail met html opmaak Verschillende verbeteringen aan scripts
  • Versie 3.3.3
    Diverse styling verbeteringen voor navigatie en in de opmaak van de beheer pagina voor … Continued
  • Versie 3.3.2
    Verbeteringen aan toewijzing bij wedstrijd. Als bij een activiteit is aangegeven dat het een … Continued
Tri-Times voor triathlon verenigingen
Tri-Times voor atletiek verenigingen
Tri-Times voor schaatsclubs

Is je probleem niet verholpen of je vraag niet beantwoordt, maak dan een support ticket aan.