5 schema’s beschikbaar

Bij een PRO1 licentie heb al je de beschikking over 5 verschillende schema codes. Je kan dus naast het standaard club schema ook nog 4 andere schema’s beschikbaar stellen binnen de vereniging. Elk schema heeft een eigen unieke URL. Hiermee is het afgeschermd voor de buitenwereld en voor leden die geen gebruik hoeven te maken van een bepaald schema.

Het voordeel van de unieke schema codes is dat een gebruiker niet hoeft in te loggen om het schema te bekijken. Voor elk schema waar een link voor is ontvangen kan een gebruiker zich met zijn of haar mailadres aanmelden voor de activiteiten.

Elke schema link kan je als gebruiker als een icoontje op je telefoon of tablet zetten. Daarmee openen ze de link als een webaplicatie zonder in de browser telkens de link opnieuw in te moeten voeren.

#tritimesnl #atletiek #triathlon #samensporten #training #aanmelden #afmelden #toewijzen #gebruiksgemak #trainingsschema #activiteiten #lekkertrainen #atletiektrainer #triathlontrainer #eerlijketoewijzing #baantraining #fietstraining #looptraining #sprinttraining #zwembad #schaatstraining #schaatsclub #teamtraining #fairplay #clubtraining