Eigen teksten

Tekst die in de pop-up en bevestiging aan de gebruiker verschijnt, kan je aanpassen in Tri-Times.

Zo heeft bijvoorbeeld @avclytoneus daar gebruik van gemaakt door een gezondheidscheck op te nemen in alle teksten.

Wil je zien hoe dat werkt? Kijk eens naar het schema op vereniging.tri-times.nl [link in bio] en klik op het [+] symbooltje bij een training..

#tritimesnl #atletiek #triathlon #samensporten #training #aanmelden #afmelden #toewijzen #covid19 #clublid #gelijkekansen #inschrijving #training #wachtlijst #toewijzing #taakovernemen #clubtrainer #trainers