Duidelijke weergave trainingsschema

Tri-Times laat activiteiten op datumvolgorde zien. Bij de activiteiten kan naast de datum en aanvang  en ook de (geschatte) duur van de activiteit worden aangeven. Een lange training of toch kort en intensief?

Het symbool van een activiteit laat geen twijfel bestaan, je ziet bijvoorbeeld in één oogopslag dat het om een looptraining gaat. Om in het overzicht al specifieker te zijn kan je een training ook een ‘eigen’ naam geven. Voer je bijvoorbeeld een looptraining in en verander je de naam niet dan is het ‘Looptraining’. Wil je specifieker zijn dan kan je de naam bijvoorbeeld aanpassen naar ‘Duurloop training’.

Je kan de sporters ook laten weten of begeleiding is van een trainer. Het is mogelijk om zelfs meerdere trainers aan één activiteit toe te voegen. Werkt een trainer met assistenten? Geen probleem, daar is ook een invoerveld voor.

Trainers kunnen de activiteit voorzien van alle benodigde informatie. Sporters van de vereniging of club krijgen overzichtelijk alle activiteiten in beeld en per activiteit duidelijk inzicht over de details.

#tritimesnl #atletiek #triathlon #samensporten #training #details #intensiteit #aanmelden #afmelden #toewijzen #clublid #gelijkekansen #inschrijving #training #wachtlijst #toewijzing #taakovernemen #clubtrainer #trainers