Simpel en snel aanmelden voor een clubactiviteit

Een gebruiker klikt op het “+” symbooltje en vult dan het mailadres in dat bekend is in Tri-Times. Opgeslagen gegevens in Tri-Times zijn beperkt tot uitsluitend de naam en het mailadres van een gebruiker.

Is een gebruiker gevonden in Tri-Times dan wordt er een email verzonden met een bevestigingslink. Eenmaal bevestigd dan is het wachten tot 19:00 uur op de dag voor de activiteit, dan vind de toewijzing automatisch plaats.

#tritimesnl #atletiek #triathlon #samensporten #teamsport #teamtraining #training #reserveringssysteem #aanmelden #afmelden #toewijzing #triathlonvereniging #atletiekvereniging #webapplicatie