Email

Komt de mail van @tri-times.nl niet in je inbox, check dan de map met ongewenste mail (spam).

In de meeste mail programma’s kan je aangeven dat de afzender een vertrouwd adres is of een filter aanmaken. Met een filter kan je aangeven dat mail van tri-times.nl vertrouwd is en in de inbox of een map naar keuze mag worden bewaard.

De applicatie gebruikt als afzender noreply@tri-times.nl.

Tri-Times gebruikt mailadressen van sporters uitsluitend voor communicatie over activiteiten van de club, nooit voor andere doeleinden.

in GebruikersSporter Tags: inboxmailongewenstspam