Ga naar Tri-Times van je vereniging en klik op ‘Mijn gegevens’ in het menu.

Ben je ingelogd dan kan je daar de activiteit selecteren waarvoor je de punten wilt weten.

in GebruikersHandleidingSporter Tags: activiteitpuntensporter
Heb je hiermee de oplossing voor je probleem gevonden?
Warning: Undefined variable $icon_up in /var/www/vhosts/tri-times.com/support.tri-times.com/wp-content/plugins/pressapps-knowledge-base/public/lib/class-pressapps-knowledge-base-helper.php on line 256

Warning: Undefined variable $icon_down in /var/www/vhosts/tri-times.com/support.tri-times.com/wp-content/plugins/pressapps-knowledge-base/public/lib/class-pressapps-knowledge-base-helper.php on line 257