Als je start met het gebruik van Tri-Times zijn dit de stappen die je het beste kan volgen.

Trainers en assistenten toewijzen

Wij hebben als het goed is een csv bestand van je ontvangen met de leden en dat inmiddels geïmporteerd in de applicatie. Onder de leden kan je nu de trainers en assistenten aan gaan geven. Dit is nodig om ze te kunnen selecteren bij de invoer of tijdens het bewerken van een activiteit.

Gebruikersbeheer Tri-Times

Onder Rol geef je aan of iemand trainer of assistent is. Een trainer kan daarna inloggen in Tri-Times. Een assistent is iemand die bij een training kan worden aangewezen. Vergeet na een bewerking niet direct bij de betreffende persoon de gegevens op te slaan! Klik daarvoor op het refresh symbool.

Wekelijkse activiteiten inplannen

Dan is het tijd om de wekelijks in te plannen trainingen in te voeren zodat er automatisch gepubliceerd kan worden. Dat doe je onder Vaste activiteiten bij Instellingen.

Teksten invoeren voor berichten aan sporters

Je hebt onder Teksten bij Instellingen de mogelijkheid om de teksten in meldingen die sporters ontvangen aan te passen.

Schemanamen aanpassen

Voor de extra schema’s die beschikbaar zijn onder de licentie kan je de namen aanpassen onder Schema codes bij Instellingen.

Periodisering aanpassen

Als je vereniging werkt met een periodisering dan heb je de mogelijkheid om die onder Periodisering bij Instellingen aan te passen. Bij de installatie van Tri-Times zijn daar de maanden van het jaar aangegeven.

Mededelingen invoeren

Tot slot kan je gebruik magen van de mogelijkheid om een of meerdere mededelingen te publiceren. Deze worden altijd bovenaan de schema’s weergegeven zodat een sporter daar niet omheen kan.

Je hebt de mogelijkheid om de looptijd van een mededeling aan te geven.

Handmatig een activiteit toevoegen

Als je alle stappen hierboven hebt gehad kan je eventueel ook handmatig activiteiten toe gaan voegen voor de eerste dagen. Dat werkt simpel en snel als je al vaste trainingen hebt ingevoerd. Als je namelijk de datum en een tijd aangeeft vind de applicatie de bijbehorende vaste training automatisch.

Heb je erg veel vaste trainingen ingevoerd dan kunnen we voor de eerste week ook een script starten om die automatisch te publiceren. De eerstvolgende zondagnacht zal Tri-Times het dan via automatisch publiceren overnemen.