Als een sporter omgezet is naar beheerder, trainer of assistent is deze persoon na het opslaan zichtbaar onder trainers en assistenten in de bovenste tabel op de gebruikers pagina.

Indien achter een sporter geen select optie getoond wordt voor de rol en diciplines kies dan voor weergave van alle gevonden gebruikers en ververs dan de pagina. De selectie optie is daarna zichtbaar. gebruikers zijn dan gesorteerd op naam en kunnen worden aangepast.

Als een gebruiker sporter is, moet je eerst de rol aanpassen. Nadat de pagina ververst is kan je de gebruiker onder trainers vinden en deze een discipline toewijzen.

in BeheerderBugs en fixesGebruikersSporterTrainer Tags: bugdisciplinesportertrainer