Komt de mail van Tri-Times niet binnen op je hotmail adres?

Dat is uiterst vervelend, maar mogelijk met deze stappen op te lossen.

Stel bij filters in dat mail van noreply@tritimes.nl of alles van @tri-times.nl niet in spam moet worden gezet en vertrouwd is.

De mail die je gemist hebt zie je online mogelijk nog wel in een ongewenste mail map staan.

Hopelijk is je probleem hiermee opgelost.

in GebruikersHandleiding Tags: emailhotmailmailongewenste mail
Heb je hiermee de oplossing voor je probleem gevonden?
Warning: Undefined variable $icon_up in /var/www/vhosts/tri-times.com/support.tri-times.com/wp-content/plugins/pressapps-knowledge-base/public/lib/class-pressapps-knowledge-base-helper.php on line 256

Warning: Undefined variable $icon_down in /var/www/vhosts/tri-times.com/support.tri-times.com/wp-content/plugins/pressapps-knowledge-base/public/lib/class-pressapps-knowledge-base-helper.php on line 257