Als sporter kan je je gegevens inzien door je aan te melden bij ‘Mijn gegevens. Let op dat dit een aparte login pagina is.

Als je een geregistreerd gebruiker bent kan je met je email adres en een password inloggen. Weet je het password niet, probeer dan 1 keer een verkeerd password. Dan krijg je daarna de mogelijkheid om je wachtwoord te resetten. Het nieuwe password word je via mail gestuurd.

Om in te loggen ga je naar Tri-Times via de url die je hebt ontvangen van de club beheerder (bijvoorbeeld https://vereniging.tri-times.nl). Ben je Assistent trainer of sporter en wil je direct zonder in te loggen naar een schema,  voer dan de schema code in die je hebt ontvangen van de club beheer of trainer.

Klik op ‘Mijn gegevens’ om als sporter in te loggen.

Eenmaal aangemeld dan kan je daar gegevens van jezelf aanpassen. Hou deze gegevens altijd up to date om gebruik te kunnen maken van aan- en afmelden in Tri-Times.

Je kunt in ‘Mijn gegevens’ ook een test email aan jezelf sturen. Deze mail komt van noreply@tri-times.nl. Als je de mail niet in de inbox ziet kan het zijn dat hij in de ongewenste mail is beland. In dit geval is het aan te raden om een filter aan te maken voor de afzender noreply@tri-times.nl waarin je aangeeft dat de mail niet ongewenst is en in de inbox of een speciale map mag worden geplaatst.

Komt de mail niet binnen dan kan het zijn dat de afzender op een whitelist moet worden gezet door de provider of mail beheerder.

Je kan op de pagina ‘Mijn gegevens’ ook inzien hoeveel punten je hebt per activiteit.

in GebruikersHandleidingInloggenSporter Tags: Mijn gegevenspuntensporterstoewijzing