Als een sporter zich aanmeld wordt er een email met een bevestigingslink verzonden aan de betreffende sporter. Laat de sporter vooraf weten om ook in de ongewenste mail te kijken. Als de mail daar terecht komt dan is het aan te raden een regel te maken waarin mail van @tri-times of noreply@tri-times als vertrouwd wordt aangegeven.

Als de sporter op de bevestiging link heeft geklikt wordt een pagina in de browser getoond met de melding dat de betreffende aanmelding bevestigd is. Dit moet wel voor het moment van toewijzen voor de activiteit gedaan zijn.

De link in de email voor het bevestigen van de aanmelding gebruikt een unieke code. Deze is maar één keer geldig. Dus de kans is groot dat als de melding in de browser aangeeft dat de link verlopen is, de sporter de link al gebruikt heeft.

In Tri-Times kan een trainer of beheerder zien of de aanmelding bevestigd is als er achter de naam van de sporter een 1 staat bij aanmelding. Staat er een 0 dan is de aanmelding nog niet bevestigd via de link in de email. Staat er -1 dan heeft de sporter zich alweer afgemeld voor de activiteit.

Als er een 0 staat en de sporter kan niet meer op de link klikken, vraag hem of haar dan om zich nog eens aan te melden via het schema. Dan ziet Tri-Times dat er al een poging is gedaan en stuurt de sporter aansluitend een nieuwe link voor bevestiging.

Iemand die zich had aangemeld en daarna afgemeld heeft de mogelijkheid om zich nadien toch weer aan te melden.

in AanmeldenBeheerderHandleidingSchema Tags: aanmeldingaanmelding bevestigenbevestiging
Heb je hiermee de oplossing voor je probleem gevonden?