In Tri-Times heeft een licentiehouder altijd één hoofdaccount, de Club beheerder. Met deze account beheer je in Tri-Times de club gegevens, algemene instellingen, periodisering, wekelijkse intensiteit, wekelijkse trainingen, gebruikers en schema codes.

Club informatie

Bij oplevering van Tri-Times zijn de gegevens ingevoerd die opgegeven zijn door de licentiehouder. Hou deze gegevens s.v.p. actueel gedurende de licentieperiode.

Schema code(s)

Een licentiehouder heeft altijd minimaal 5 schema codes ter beschikking om gebruikers de mogelijkheid te bieden zonder in te loggen een van de schema’s in te zien. Het clubschema is altijd het standaard schema. Afhankelijk van de licentie, zijn er meer unieke schema code(s) beschikbaar.

Elk schema is via een unieke url te benaderen. Deze url kan je delen met een groep voor wie een schema bedoeld is. Als je meerdere schema’s tegelijk wilt delen met de leden dan kan je dat aangeven bij het betreffende schema onder instellingen. Schema’s die voor alle leden zichtbaar zijn worden opgenomen in de menubalk onder ‘Selecteer schema’. Vergeet na het aanzetten van een schakelaar voor zichtbaarheid om op ‘Aanpassingen opslaan te klikken!

Een unieke schema code kan je indien gewenst vernieuwen zodat oude gebruikers het betreffende schema niet meer met de ‘oude’ link kunnen inzien. Als je een schema code vernieuwt geef dan de nieuwe link, of de nieuwe code, voor het betreffende schema door aan de gebruikers. Om een schemacode te vernieuwen vink je het desbetreffende vakje aan en klik je aansluitend op “Aanpassingen opslaan’.

De complete link voor het benaderen van een schema zie je in het overzicht weergegeven naast de betreffende schema naam en de schema code. De schema code voor het clubschema, het standaard scherm, staat bij de algemene instellingen. Bij meerdere schema codes staan de extra schema codes in een aparte tabel onderaan op de instellingen pagina.

Leden zien na het openen van een schema link, die ze via de club beheerder, hebben ontvangen alle beschikbare schema’s in het menu van de applicatie.

Statistieken

Wil je statistieken bijhouden van de bezoeken aan Tri-Times pagina voor je vereniging dan kan je de tracking code voor Google Analytics opgeven in het betreffende invoer veld.

Je moet daarvoor bij Google Analytics een acount aanmaken, waarna je daar gratis een tracking code krijgt.

Let op dat je uitsluiten de code en niet een heel script gebruikt. In de applicatie is het sript opgenomen waar de code in wordt toegepast. De script code is voorzien van een parameter die ervoor zorgt dat de statistieken anoniem zijn.

in BeheerderGebruikersHandleidingInstellingen Tags: instellingenschema codesstatistieken