In Tri-Times heeft een licentiehouder altijd één hoofdaccount, de Club beheerder. Met deze account beheer je in Tri-Times de club gegevens, algemene instellingen, periodisering, wekelijkse intensiteit, wekelijkse trainingen, gebruikers en schema codes.

Club informatie

Bij oplevering van Tri-Times zijn de gegevens ingevoerd die opgegeven zijn door de licentiehouder. Hou deze gegevens s.v.p. actueel gedurende de licentieperiode.

Schema code(s)

Een licentiehouder heeft altijd minimaal één schema code ter beschikking om gebruikers de mogelijkheid te bieden zonder in te loggen het schema in te zien. Afhankelijk van de licentie, zijn er meer unieke schema code(s) beschikbaar.

Een schema code kan je indien gewenst vernieuwen zodat oude gebruikers het betreffende schema niet meer met de ‘oude’ link kunnen inzien. Als je een schema code vernieuwt geef dan de nieuwe link, of de nieuwe code, voor het betreffende schema door aan de gebruikers.

De complete link voor het benaderen van een schema zie je in het overzicht weergegeven naast de betreffende schema naam en de schema code. De schema code voor het clubschema, het standaard schem, staat bij de algemene instellingen. Bij meerdere schema codes staan de extra schema codes in een aparte tabel onderaan op de instellingen pagina.

Statistieken

Wil je statistieken bijhouden van de bezoeken aan Tri-Times pagina voor je vereniging dan kan je de tracking code voor Google Analytics opgeven in het betreffende invoer veld.

Je moet daarvoor bij Google Analytics een acount aanmaken, waarna je daar gratis een tracking code krijgt.

Let op dat je uitsluiten de code en niet een heel script gebruikt. In de applicatie is het sript opgenomen waar de code in wordt toegepast. De script code is voorzien van een parameter die ervoor zorgt dat de statistieken anoniem zijn.

in BeheerderGebruikersHandleidingInstellingen Tags: instellingenschema codesstatistieken