Als een sporter omgezet is naar beheerder, trainer of assistent is deze persoon na het opslaan zichtbaar onder trainers en assistenten in de bovenste tabel op de gebruikers pagina.

Hier zit helaas nog een kleine bug. Indien achter de persoon geen select optie getoond wordt ververs dan nog een keer de pagina. Het selectieveld is dan zichtbaar.

We lossen dit uiteraard in een volgende versie op.

in BeheerderBugs en fixesGebruikersSporterTrainer Tags: bugdisciplinesportertrainer
Heb je hiermee de oplossing voor je probleem gevonden?
Warning: Undefined variable $icon_up in /var/www/vhosts/tri-times.com/support.tri-times.com/wp-content/plugins/pressapps-knowledge-base/public/lib/class-pressapps-knowledge-base-helper.php on line 256

Warning: Undefined variable $icon_down in /var/www/vhosts/tri-times.com/support.tri-times.com/wp-content/plugins/pressapps-knowledge-base/public/lib/class-pressapps-knowledge-base-helper.php on line 257